Beperk je piekeren in 2 minuten

Beperk je piekeren in twee minuten. Daar waar anderen gefrustreerd blijven over het piekeren, kun jij met dit spel ervoor zorgen dat je rust in je hoofd krijgt. Zodat ook jij weer kunt slapen en de mooie dingen van het leven ervaart.

Lees meer

Vitaliteit en Veerkracht

Vitaliteit en veerkracht

Hoe krijg jij jouw stress onder controle? Werk samen met mij volgens vijf verschillende onderwerpen naar een betere vitaliteit en veerkracht. We behandelen de thema’s zelfinzicht, mentale vitaliteit, fysieke vitaliteit, sociaal en werk. Hier gaat het om drie kernonderwerpen energie, motivatie en veerkracht. Ik help jou weer als jezelf te voelen.”  

Lees meer

Time management

Time management

Een combinatie van een time management en mindfulness training leert jou om weer structuur aan te brengen, terwijl je dieper in gaat op jouw pijnpunten binnen je werk. Na deze training weet je wat jouw triggers zijn, waarom je hoge werkdruk ervaart en hoe je hier beter mee omgaat. Rust en structuur wachten op je.

Lees meer

Mindfulness

Mindfulness

Leer jezelf nog beter kennen met mindfulness door te focussen op het hier en nu. In 8 weken leer je in het moment te leven, je stressoren te herkennen, je gedachten op te merken en te controleren. En nog veel meer!

Lees meer

Van werkstress naar werkgeluk

werkstress en werkgeluk

Deze training is opgebouwd uit 9 haltes om van werkstress naar werkgeluk te komen. Leer ontspannen, relaxen en omgaan met je stress. Werk samen met mij aan je mentale en fysieke vitaliteit. Hervindt jouw motivatie en werkkracht.

Lees meer